Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt tiden stå still

Ligga nära nära..
Hålla om..
Känna din värme..
Känna din närhet

Dina läppar mot mina..
Bara nuddar..
Regnet faller
Över våra nakna kroppar

Vi ligger
I de regnvåta gräset.
Regnet rinner
Ner på våra kroppar

Låt tiden stå still
Låt de vara för evigt
Låt mig älska
Låt mig bli älskad.




Fri vers av Ällz
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-05-13 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz