Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så svårt att älska mig?

Är det så svårt att älska mig?
Är det jag som gör fel?
Hur många chanser skall en människa få?

Jag orkar inte mer!

Varför är det ingen som lyssnar på mig?
Är jag inte värd att lyssna på?
Jag skriker men ingen hör!

Jag orkar inte mer, inte en dag till!

Varför älskar du inte mig som jag älskar dig?
Varför, varför, varför?
Vill du ha en chans till?
Såra mig inte igen!

Jag orkar inte mer, inte en minut till!

Nu vet du!
Jag behöver din hjälp för att klara det här!
Ett vänligt ord, en smekning eller varför inte?
Jag älskar dig!

Jag orkar inte mer, inte en sekund!

Jag lovar att jag kommer att kunna ge upp!




Övriga genrer av Sassa
Läst 646 gånger
Publicerad 2005-03-08 21:33



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Känner igen..man vet till slut inte vad man ska ta till för knep..när man testat allt..mycket bra skrivet!
2007-04-07

  Manal
känner igen mig delvis, en dikt skriven med mkt känslor. mkt bra skrivet
2005-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa