Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel sände dig till mig

modet har sviktat

hopplösheten fyllt min kropp

och ljuset varit väldigt svag.

 

Men så

fick jag se ljuset

känna hoppet

och få modet åter.

 

En ängel sände dig

till mig

det måste varit så

för livet har nu börjat ljusna.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 690 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-13 21:13



Bookmark and Share


  aol
Underbart hoppfullt skaldat.
2017-08-30

  Agnes
Glädje spirar ur dessa rader!
2007-05-13

  Nikolai Jungsin VIP
så mkt hopp och framtidtro.. man lyfts av dina ord..
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson