Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du o ja millan, vi va de enda som betyde något, men så är det inte längre


another face, that turns away

Dagen jag sakta började förstå
allt vi hade
och allt vi aldrig kommer få
tillbaka
du och jag
träffas varje dag
men jag kan inte säga att
jag blir glad
för att du säger
hej
till mig i korridoren
va f*n håller på att hända
när jag inte längre bryr mig
för att du blir sjuk
vi som delade allt
jag pratar knappt med dig
sakta börjar jag förstå
allt vi hade




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-05-13 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson