Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna förr ett tag sen


Det bästa som finns

Nån som finns där

är ett stöd

när man behöver

hjälper en igenom svåra tider.

 

Nån som livar upp

hjälper en

att se ljusa tider.

 

det bästa som finns

är nån som förstår

ger och tar vad de får

men mest av allt

ställer upp

när man mest

behöver det.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-05-13 22:11



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
ja det är rakt,ärligt och öppet och jag gillar det..Fint!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson