Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för några år sedan


Ta inte illa vid

Förlåt att jag sårat

förlåt att jag slog

ta inte illa vid.

 

JAG HATAR BARA DIG

du får mig att se rött

gå innan det blir mer fel

jag stoppar mig inte längre

för du förtjänar ingen respekt

och jag ser inte att ditt liv är kärt.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-05-13 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson