Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna som 10åring


du tvingade mig

Di tvingade mig att ta de

tvingade mig

att stoppa de i en säck

men sen tvingade du mig

att stå och se på

när du gasade de till döds.

 

Mitt hjärta grät

min själ krossades

och mitt hat till dig

växte över mitt huvud.

 

Du skulle förställa förebild

men jag vet

du är det inte ens

till dig själv

och jag hoppas från botten

av mitt hjärta

att du får gå

samma öde till mötes.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 13:51



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ett svek som barn lämnar ärr för resten av livet..

hoppas inte hatet övervinner din kärlek..
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson