Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar........


The Brain

Hjärnan e en skum mackapär

Kan för stunden inte bemästra den

Den tänker saker jag inte vill tänka

Den planerar sånt som absolut inte borde planeras

Den är som ett pussel, som ingen lagt färdigt

Den saknar vissa mycket viktiga bitar

Ja Hjärnan e en skum mackapär

De den visar upp av mig nu

Är det verkligen den personen jag är




Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-05-14 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan