Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende

 

Så låg han där i min famn igen
svettig och flämtande
under mina fingrars lätta beröring

Allt var så lugnt och stilla
efter intensiteten i återseendet
att jag undrade om det alls existerat

Hans närvaro tycktes mig overklig
eller snarare som en dröm
och jag önskade att jag skulle slippa vakna

 




Fri vers av Anna H
Läst 472 gånger
Publicerad 2007-05-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H