Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna när jag var yngre


vill vara fri som fåglen

Vill vara fri

kunna sväva bland molnen

fly från allt ont

se världen från ett annat ljus.

 

Vill vara fri

som fåglen

lyfta vingarna

och flyga dit de tar mig.

 

slippa se allt skit

slippa ta allt skit

att bara kunna vara

och känna mig fri.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-05-15 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson