Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för flera år sen den med


vara glad

Känna glädje

genom hela kroppen

Se ljuset botom horisonten

och skratta från djupet av själen.

 

Ingen skuld

inget dåligt omen

bara vara glad

för vad livet har att ge mig.

 

Tårar som värmer som solen

friden i själen

se dagen för vad den är.

 

ja att bara vara glad

är allt jag begär.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-15 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson