Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i tonåren


Att förstå

att förstå

att bry sig

kräver mer än bara ord.

 

Att lyssna

och öppna sitt hjärta

kräver omtanke

det handlar om mer

än två små ord.

 

Det handlar om känsla

det handlar om så mycket

men mest av allt ärlighet

känna efter vad som sagts

se vad som händer

och bara vara

nån som håller handen

i de djupaste stunder.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-05-15 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson