Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna som liten


oskyldigt barn

friden

glädjen

ögonen är fulla

av hopp

minnen av

lek och skoj.

 

Men så en dag det vänder

får en skuld

som någon annan

bär ansvaret för.

 

vet inte vad som hänt

bara att det inte är sant

är bara ett oskyldigt barn

som fått skyllen

för vad

de vuxna gjort.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-05-15 09:08



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Omogna vuxna är det värsta ett barn kan förbannas med att få..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson