Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för ett par år sedan


livet är en vandring

Du börjar den sakta stilla

men förje steg du tar

blir den längre.

 

Du går och går

uppför backar

på smala stigar

vägar fulla av snaror

men likväl du fortsätter gå.

 

man föds i undran

men dör i vetskap

om hur livets vandring

en dag slutar.

 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-05-15 09:12



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
säg det..men ibland överaskar resan oss..
2007-05-15

  SvartaRegndroppar
Du har hunnit skriva många texter idag, jag vet inte varför jag valde att läsa just denna, men jag är nöjd med valet.

Skön läsning med en liten smak av vemod i slutet..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson