Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tragisk period i mitt liv skrev jag denna


jul

Ett rent helvete

skress och jäkt

fyller en

med ekonomiska problem

ändå får ingen vad de vill.

 

Paketen flyger

och inte ett öre kvar

i fickan.

självmord begås

för att tynden av ensamhet

blivit för stor.

 

Men bakom allt

finns förklaringen

som borde kännas

värmen att dela

denna dag med sina nära

att spendera tiden

med familjen

njuta av 

varandras sällskap

men detta är oftast det

som glömms bort.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 09:22



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Julen.. handlarnas högtid..

Relationers grav..
Mödrars kvav..

ekonomisk ruin för fasaders skull..

De andra 364 dagarna om året då?

var dag har sitt värde..
Känner igen känslan som min egen..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson