Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i 20års åldern


Frihet

Fri

ordet ekar

känslan fyller varje vrå

och leendet

syns utan en tanke.

 

att leva som man vill

inte behöva känna skuld

för att man är den man är.

 

Frihet allt som behövs

allt jag vill ha

allt jag drömmer om

att få.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-05-15 09:27



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En vacker dröm..
Bara få vara sig själv.
borde vara en rättighet..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson