Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för ett par år sedan


Veckorna har gått

veckorna har passerat

men såren ligger öppna ändå.

 

det går inte glömma

vill ej heller minnas

men allt läggs på hög

i mitt sinne.

 

man vill gå tillbaks

ändra allt

men det går inte

bilderna är lika klara som igår.

 

Veckorna har gått

åren kommer göra lika så

för vissa minnen

kommer alltid vara

öppna sår.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-15 09:42



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
en tillbaka blick på minnen som inte väcker behag...
Hoppas din framtid ser ljusare ut..

man länner ångesten..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson