Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som när man var yngre och dyrkade fjortis-idoler


Bekännelse

 

Det är någonting med hans händer

stora, valkiga vackra händer

som väcker en slumrande lust inom mig

Det är någonting med hans ögon

varma, glittrande med skrattrynkor

som får det att kittla i magen av lycka

Det är någonting med hans kropp

hans hållning, hans robusta form, hans rörelser

som får mig att bli alldeles knäsvag

och så hans röst...... gudars skymning, vilken karl!

Jag skulle göra vad som helst

för att få dra ut honom genom TV-rutan!

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 896 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-15 16:36



Bookmark and Share


  kata
jag vet vem han är! perfekt beskrivet.
2007-11-12

  Bjarne Nordbö
Preston...hahahaha
2007-09-08

  Agnes
ja ja okej då\'ra.... fast det är bara på låtsas.. eller ja, lite i alla fall.. HAN är på riktigt, men jag... ja, jag är ju förstås på riktigt men ..äsch vad f-n:

Preston Sharp i Extreme Makeover Home Edition. Patetiskt, men vid alla himlens gudar.... Har ni sett hans senaste skäggstubb och hans håriga armar ;o)?
En natt med honom och jag skulle tillåta vilket förnedrande epitet som helst!
2007-07-18

    jahapp
nä nu MÅSTE du ju tala om VEM!! :)
2007-07-18

    Noyle
Haha, de flesta känner väl igen detdär. :)
Bra dikt, temat var annorlunda, vilket var SKÖNT.
Tack för läsningen.
2007-07-09

  Albert
nu har jag sett honom!
han är ju fin!
2007-05-28

  Jojo
Måste va Jonny Depp...
2007-05-18

  Lilla My* VIP
En härlig bekännelse!
O visst kan man känna fjortiskänslor än*;)
2007-05-18

  Mangal VIP
Skratt! Och värme! (Kanske inte bara en fjortisgrej?)
2007-05-18

  K*
haha
ja så känner jag när jag ser på Deadwood .. han är typ 60 .. men jag känner mig helt klart som 14 ;D
2007-05-18

  [jimmy]
honom känner jag:
en platt och fyrkantig typ...
:)

och det honom så många
runda och fylliga brudar suckar efter...!

(visst känner man avund... :D)

j
2007-05-16

    Bodil Sandberg
Genast tänker jag att din text flyter i väg så snyggt...berättandet...ja...det är bara en känsla...det är lättläst ...och jag gillar det väldans mycket...förresten..jag hade massor av såna där raringar på idolbilder ur tidningen BildJournalen när jag var cirkus 11...egentligen var det syrrans(hon var 14)...men jag tiggde till mig vettu!!!
2007-05-15

  Björn Donobauer
För ett ögonblick trodde jag att du beskrev mig.. himmel!! ler
2007-05-15

  Albert
måste kolla det där TV-programmet!
Vem var det sa du?
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes