Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djävulens nivå

Jag har fallit så långt att jag kan se djävulen i vit ögat,
och gud står och skrattar åt mig för att pärleporten kastade ner mig.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-06-13 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson