Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anton

Den dagen det dammar ondska in i din mun
ska jag kyssa den ur dig.

För jag vill skydda dig från allt




Övriga genrer av ingentingflicka
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-15 23:36



Bookmark and Share


  Amina
vackert<3
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka