Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn på stranden

Jag plockar stenar på stranden
de vackraste sparar jag i en ask.

Det kryper i mitt skinn
krälar i mitt kött.

Regnet faller och faller
rinner i mig som smältvatten.


Dina ögon skimrade som mörka vatten
min insida blev full av fuktdroppar.

-Visa mod.
-Visa ingen rädsla.
-Låt dig inte spridas som en viskning..


Du slog för hårt!

Jag kan inte resa mig.
Bördan är för tung för vilken flicka som helst att bära.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 14:37



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Jag är inte så bra på att skriva kritik,
så jag får försöka mig på vad dikten känns för mig.

Från att känna att världen är vacker till
Du slog mig för hårt!

Känns annars som ett stort hopp mellan de känslorna, men du klarar det galant! Fint, verkligen.
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP