Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till dig som alltid får mig att le


Hjärtevän

Som främlingar från ingenstans
vi möttes

en regnig dag
och det var mörkt och kallt

ett leende jag fick
å det sa allt

en okänd vän
stod framför mig

som finns till hands när jag vill skratta
eller gråta och gå

å vad jag är glad att jag har dig
i vått och torrt att lita på...




Fri vers av Ms_Malin
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 16:04



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Förstår vad du menar, detta känns igen.
Fina ord.
2007-06-26

    Brell
Visst är det underbart att ha en sådan vän!!
Fint skrivet.
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin