Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal kompis som gått bort


En sorg till att bära

Minns det som igår

du var den där tjecka killen

alltid med på nya grejer

men ändå en go kille inuti.

 

träffade fel tjejer

men leendet du ändå bar

de fick dig att må dåligt

men du fyllde oftast rummen

med skratt.

 

Du var tuffingen

nu är du borta

och jag kunde inte tro

det var sant.

 

en sorg till att bära

snart ett minne

från tonåren

och det lär så förbli.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 16:54



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
minnas en vän.. så länge man minns finns han i hjärtat
ömt beskrivet
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson