Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte blod, det är målarfärg från förra påsken

Jag trodde jag funnit en vän i dig men du hade inget att ge mig
förutom en ny kunskap om svek
och en dålig förklaring till hur välden hänger ihop
Medans jag var redo att försvara dig mot världen
klängde du fast vid mig när du höll på att drunka
medveten men inte bekymrad om att du drog mig med dig
totalt utan att ta hänsyn till att en del av mitt liv
inte har något med dig att göra
även om den delen är liten nu
sedan du kom in i mitt liv och jag trodde du lovade mig saker
som jag bara drömt om innan
men jag hade fel för du ville inte ge
du var ute efter att ta
det du behövde för att klara dig utan mig
förutom att du aldrig blev redo att släppa taget
Men jag kan inte ha dig kvar längre
och snart måste jag bränna bort dig
från alla mina drömmar
för dom får du aldrig ta ifrån mig




Övriga genrer av Delora
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 18:42



Bookmark and Share


  Miset
Skönt när någon annan kan sätta ord på egna känslor och upplevelser.
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora