Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna löften

du säger

att du älskar mig

men du känner mig

inte.

 

Du lovar så mycket

men håller ingenting.

 

Du ger mig brutna löften

tomma ord

och lögner

vad säger då

att jag ska stanna???




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-16 21:15



Bookmark and Share


    lillapoeten
Stark text med bra budskap, toppen!
2007-05-20

  Nikolai Jungsin VIP
Ja varför stanna i tomma ord som inte föder dig.. som inte värmer dig..
som inte rör dig..
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson