Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss sjunka ner

Låt oss sjunka ner - andas djupt.

Kom, låt mig bädda ner dig under hoppfullt täcke.
Blicka in i mina ögon och finn din tillit,
som ingen annan har.

Kanske kan du känna kärleken
som sprider sig i våra kroppar
när vi känner varandras naiva blickar.

Och när du säger att du inte orkar mer
ska jag bära dig över törnbuskar,
över rostaggar, stenmurar,
genom vindstorm och vattenfall.

Och på andra sidan är vi starkare båda två.




Fri vers av Daybreaker
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-03-10 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker