Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt tillängnad fröken L.


Ängel

Som en i svepning svävande,
men
ej döden
ej föruttnelse,
ej tomma ögonhålor

Som innerligheten, livslågan:fladdrande,
dansande läng spegelförsedda väggar:det av kärlek upplysta.

Som en morgon av solen rodnande,
Stark och lysande, genom mina sorgbarriärer.
Hon: Ängel.





Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-03-10 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren