Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bland får man ta risken att tala om vad man behöver


Vad det än är

 

 

 

 

Jag behöver bli bekräftad

 

jag behöver bli sedd

 

jag behöver höra någon som

 

 viskar

 

du behöver inte vara rädd

 

 

Om det så är en ängel

 

en gud eller du

 

spelar ingen roll

 

bara känslan välkomnar sig

 

gör det ingenting vad tryggheten heter

 

bara den kommer och stannar

 

och aldrig ger sig av




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-17 16:11



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
bara känslan välkomnar sig
gör det ingenting vad tryggheten heter

Nej, det är sant. Bara det är trygghet, så kan den se ut på många olika sätt. Rakt och öppet skrivet. Fint att se en text från dig igen.
2007-05-17

    Nattviol
hej, jag har saknat dig här
ett tag! du var en av de
första som jag läste när
jag blev medlem här för
ca 2 månader sedan.
Kul att höra från dig -
trygghet kan jag inte lova
dig... men du är sedd!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan