Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sätt att fördriva ännu en dags sökande

\"Jag är fri på alla sätt du inte är\"
sa du och skrattade sönder
min spegelbild

Jag tog vagnen mot himmlen
lät händerna krossa
gallret som stoppade marken från
det slutliga rämnandet

Vandrade hemmåt eller bortåt
skillnaden är hårfin mellan
förfall och den nyfödda dagen
slutligen är allt en början

Frihet:ett sätt att fördriva
ännu en dags sökande
efter handling




Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 12:56



Bookmark and Share


    BTS
Gillar det kluvna i första strofen, det apokalyptiska i den andra och det filosofiska i den tredje och fjärde.
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren