Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

Vem är jag och vad vill jag?
Jag jag undrar så ibland.

När jag äntligen förstått att jag vill ha dig...

Ja inte ett ord!
Dagarna går och hur känner jag nu?
Nä då skiter i allt!!
Vad ska jag med dig till?

Är det för att skydda mig själv kanske?

Och vad händer när du hör av dig igen?
Kanske i morgon?
Kanske om en vecka eller två eller längre...
Smälter jag då igen?

Nä, vad händer?
Borde ta mig själv i kragen.

Men jag hör inte av mig igen,
kom ihåg det!
Även om du sagt att du är livrädd.
Att du varit singel så länge.
Det har jag med....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen