Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

majnatt

eller vinternatt
vad spelar det för roll

naken
hårda sträva lakan
jag lever

kall natt
varm natt
vad spelar det för roll




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 23:23



Bookmark and Share


    Cidra
Tyckte om det här vackra rena enkla - härligt att helt enkelt leva. Den här är bra.
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen