Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig så jag tror jag dör lite ibland. Men jagh behöver verkligen dig.


Tiderna med dig är fina minnen, men jag vill ha flera


Myskvällar med
dans, film,
poppiga popcorn,
glittrande flummbilder,
godis i
regnbågsfärger,
finns knappt mera


Det var längesen nu,
sötboll
Jag vet du,
har sagt att folk
växer upp
växer ifrån
går skillda vägar




Och just nu står vi nog
vid ett vägskäl och bara
väntar på att våga
ta det där steget in på
en ny väg



Men jag
hoppar hellre bakåt,
även om jag kanske förlorar
andra saker då, men
jag kan bara inte och jag
vill verkligen inte
förlora dig


Men det är som att
en bomb har
slagit ner och delat oss,
särat på våra händer som
skulle hålla ihop oss
föralltid



Och tiden går alldeles för
snabbt nu, jag skulle
vilja att den
kröp fram, för jag
vill verkligen ha mera
tid till dig



Hela det här
året (365 jävla dagar)
har gått hur
snabbt som helst, men jag
minns nästan allting men ändå så
har jag minnesluckor från
våran tid tillsammans,
eller så,
finns det helt enkelt inga minnen


Men vi,
ska bygga upp minnen igen,
tillsammans, du och jag



Det är så mycket som
har kommit emmellan
men jag lovar att jag
från och med nu ska
strunta i allt annat och
lyssna på dig


Jag vet att du
har osagda
ord som vill rinna ut i
bubblande skratt


Och sen ska vi
ramla skrattandes i vattnet
och drunkna i varann






För snart är det sommar
och
havet värms av solen
och
vi ska hitta varann igen






Fri vers av KallaMigVacker
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:25



Bookmark and Share


    entalssiffran
Bra, men menar du det verkligen?
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker