Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bästa vän förlorade sin 15åriga hund i fredags


Saknaden är stor

Ni växte upp tillsammans,
hon har alltid funnits vid din sida.
Nu är hon död.
Du behöver inte gömma din sorg,
jag förstår den.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 241 gånger
Publicerad 2004-02-08 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart