Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan er lever inte jag.


Ni får panikattackerna att lugna sig så att jag slipper knapra piller i några dygn



Ångestfyllda ekoskrik
som studsar i mitt huvud
Boink-boink-d-donk,
PANG!

Miljoners knivar i magen
Tusen slag i ansiktet och jag
faller handlöst

Retliga fylleskratt
från alla jävla folk


Jag är så trött på er
Jag är trött på allt
och allt är ingenting för
här händer aldrig nåt


Allt är bara tyst hela tiden
Ssshhh...stan sover ikväll
Precis som alla andra kvällar


Men vi har i alla fall
varandra och utan er
skulle jag nog dö
Jag skulle långsamt
somna in på grund av
brist på syre för
ja, den här stan kväver mig



Men ni är luften
jag andas,
luften som fyller
mina lungor,
luften som får mig att leva
Och mest av allt är ni
min vilja att leva


Ni har olika uppfattningar
och olika sätt att förstå men,
Jag älskar er alla så mycket att det gör ont



Ibland undrar jag
om min kärlek har formen
av en salt vattendroppe
För såna har jag överfullt av
och de brukar oftast
forsa fram som en
Mississippiflod




Men nu har vi
fan väntat i 3 år
på att nåt ska hända och
förhoppningsvis händer nåt snart
men det spelar ingen roll
för vi måste snart lämna allt ändå


Men inte på det sättet ni tror








Fri vers av KallaMigVacker
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 23:49



Bookmark and Share


    entalssiffran
Vilken bra text!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker