Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster titt

Sitter vid bordet och tar mig en
kopp kaffe spanar utgenom
fönstret,därute skvalar det
regn grått och trisst är det

Då kan man kura hop sig
i soffhörnan med en bra
bok så slipper man titta ut
genom fönstret som gör
mig också lika trisst som
vädret är




Fri vers av Ann-christin
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-05-19 11:16



Bookmark and Share


  Sariz88
Det är likadant här..regn i stora mängder. Uppkrypen med en bok är bästa läkereceptet! Ha en bra bokläsardag!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin