Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var kom det här ifrån?


Jag?

Små kristaller
och stora
luftbubblor
vatten
blod
kön
skratt
gråt
eländighet
hoppfullhet
hjärtat slår
mellan himmel och jord





Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-05-19 11:20



Bookmark and Share


  Sariz88
Poetisk..låter som en sammansmältning mellan flera ting!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen