Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barntårar

Tårar rinner än


Längs ömma barnkinder små

Droppar mot fötter



Som nyss lärt sig gå





Fri vers av lillapoeten
Läst 1285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-19 12:07



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket bra!
2008-01-09

  Anna Strandberg
Tänk vad så få ord kan säga så mycket...vackert!
Värt en applåd!
2007-08-12

  Amina
jösses vad bra, applåd!!
2007-06-29

  Hans w-art Westlund VIP
fint
2007-05-21

  Anna Nickolausson
Denna var djup la sig som en klump i hjärtat
2007-05-20

    Nattviol
mycket fin
och bildlig!
budskap om
att vara liten...
2007-05-19

    sunnanvind
jättefin!!! Bokmärker!*
2007-05-19

  Jojo
vilken söt liten dikt
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel