Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaleido, Kaleido jag älskar dig!


Kärleksförklaring

Leon är knasig och börjar bli fnasig.
Hans ögon dom tindrar
och hjärtat det glimmar för hans Sofi

Han ser Sora som hans kanske f.d tjej
Det är därför han bröt benen
för han saknar henne så

Medans Layla föråder Sora
Hon säger \"Leon släpp taget\"
Men han vill ej släppa sin kära Sofi




Fri vers av Oskar Berg
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-19 18:58



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Du har så härliga texter!
Jag blir glad av att läsa det du skriver!
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg