Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni faller väl aldrig som jag.

det vill inte mer och jag vet inte om jag vill mer heller. alla dagar har samma mönster, samma känslor och samma människor. jag vet inte var jag känner längre, känslorna har dämpats ner av det hårda skalet som jag måste bära på för att klara av den här världen. känner jag ens fortfarande?
besvikelsen träffar som ett slag i magen varje jävla gång, och det gör lika ont varje jävla gång. dom bryr sig kanske inte? varför har det hänt så många fler gånger nu? slutade alla att fråga när man längre inte visade hur man mådde?

det hände något på vägen hit som skadade mitt skal och nu läcker det in, fast jag vet inte av vad. det borde finnas spola tillbaka knappar på människor också. tankarna försämrar min syn på världen, och jag orkar ingenting just nu. snälla ge mig lusten tillbaka..

mitt huvud släpper inte en enda tanke till mig, inte ett enda ord som kan bilda en mening. jag har väl dragit i fel trådar än sålänge då. men hur vet jag nu vilka trådar som är rätt när det blir ännu svårare att hitta dom?



ibland önskar jag att jag bara dött, så jag sluppit vara flickan utan framtid. jag vill ju vara flickan utan förflutet.. jag vill inte minnas och jag vill inte få veta. jag orkar inte ge mig men jag vill inte kämpa. hur blir det med livet denna gången?




Fri vers av aldrignågot
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-19 19:58



Bookmark and Share


  liljor,liljor
livet är så varierande att man vill ge upp,
mitt skal läcker också ibland,
men så kommer det någon och vad händer,
skalet lagas och skiner på nytt.
2007-05-19

  SvaldAvEvigheten
Oj, dina ord träffade rätt! Jag känner igen mig!
Dina ord beskrev det min hjärna inte klarade, dina ord berör!
Jo, vi faller exakt lika hårt, tro mig på detta!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot