Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu för tiden.

Nu för tiden
Så betyder allting ingenting
Och nu för tiden
Så är alla sömnlösa nätter den enda flyktvägen jag har

Problemen som jag inte vet någonting om
Dom har plötsligt brett ut sig
Och mitt humör är så mycket sämre än förut

Nu för tiden
Så är känslor allt jag har kvar
Och nu för tiden
Önskar jag mig mest att allting slutar någonstans

Stjärnorna i mitt tak har slocknat
Allt på grund av ditt svek
Ditt svek som sved mer än alla andras
Förutom du-vet-vem-jag-menar
För det berättade jag en gång
När jag låg och nynnade på vår sång och lekte med ditt hår med fingrarna

Nu för tiden
Består mitt liv av missnöje och impulser
Och nu för tiden
Intalar jag mig själv att allting blir bättre tillslut

Nu för tiden
Klingar mitt skratt falskt och jag bär ett leende som är marinerat
Och nu för tiden
Bryr jag mig inte längre om någonting

Nu för tiden
Lider jag av frida-är-patetisk-syndrom
Och nu för tiden
Förtränger jag dig sakta till ingen mening alls.




Fri vers av aldrignågot
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-10-24 00:54



Bookmark and Share


  beskyddaren
så underbart hemsk text.
vill få din smärta att försvinna, men kan inte när jag inte ens kan få min att försvinna <3

hoppas du älskar mig ändå
2007-10-28

  joss
Jag tyckte att flytet i denna text var väldigt bra och innehållet underbart, dock kunde \"nu för tiden\" kanske stått lite färre gånger.
Jättebra!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot