Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingress

det är så många känslor
som vill ut
men som fastnar på vägen
och där står jag nu
(ensam)
förlamad och vet inte vad jag ska göra

så många stunder
som inte längre räcker till
och det enda jag vill är att ligga i din famn
och glittra av stolthet
över att du valt mig




Fri vers av aldrignågot
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 19:17



Bookmark and Share


    RebeccaW
Gud, vilken bra text! Bokmärkes, såklart... Jag måste läsa mer av dig!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot