Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter nytt.

det finns en lustfylld känsla inom mig
som vill till något nytt
behöver något nytt

jag känner mig speciell
lite i alla fall
trots att jag aldrig träffat dig
hört din röst
så känns det speciellt
det känns rätt

det pirrar i magen när du skriver till mig
skriver saker
som jag inbillar mig att ingen annan någonsin får veta om
för det kanske är så, eller hur?
att vi delar hemligheter
stunder av längtan
efter varandra
efter hud mot hud
efter oförglömliga ting som bara händer oss
tillsammans

det finns en lustfylld känsla inom mig
som vill till något nytt
behöver något nytt
behöver dig och din längtan




Fri vers av aldrignågot
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-10-04 15:51



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Åh, vilken längtansfylld text! Jag känner igen mig i dina ord på väldigt många sätt. Ord mellan två människor kan verkligen sätta igång en stark längtan.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot