Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är nog den bästa jag skrivit


Sora härta Leon

Sora och Leon är bara Love
inget är bättre än det
May är avund sjuk.
medans Leon är sjuk brutit både armar
och ben aj.
medans May fort farandeär skraj.
medans Leon är sjuk jer Sora honnom en
puss på kinden och blimmor och blad firar vi inte´denna dag
sora gråter och förlåter alt han jort tidigare.
dö inte DÖ INTE kom ner till oss på jorden igen sa
Sora snyftandes sen sa Leon tyst jag behöver bara vila
DU LEVER sa ho och gav enn puss på munnen.




Fri vers av Oskar Berg
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 14:25



Bookmark and Share


  CaPsyco
Vad bra du skriver.. Tyckte om den här, den fångade mig direkt (:
2007-07-01

    Bodil Sandberg
Jag tycker det är en mycket mycket gripande dikt det här...Sora och Leon är bara Love...(som en självklarhet..javisst)...och May hon är bara skraj...(ja där kan hon sitta o darra)...Sora han tar hand om Leon i evighetens evighet...så det så...du har fångat den sanna kärleken och vänskapen min vän!!!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg