Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkärlek

Nu är snart sommaren här
alla har glimten i ögat om att lyckas detta år
alla försöker läka gammla sår
.. men det tar hundratals år

vi sitter hand i hand mitt på rälsen där tågen brukade gå
våra hårstrån dansar i tackt med vindens andetag
en äldre man i slitna kläder kommer ut ur den ruttna tågstationen och säger någonting som vi inte orkar lyssna på

vi ställer oss upp och du håller om mig
jag måste stå på tå för att kunna se dig i ögonen
men jag ser inte den där glimten i ögonen som jag väntar på
det ända jag ser är mitt eget ansikte och det ända jag hör är din röst viskande i mitt öra
- \" du är mitt allt \"

vi vandrar längst tågrälsen
men endå hoppas vi
vi hoppas,
på att lyckas denna sommar.
utan glimten i ögonen





Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 16:04



Bookmark and Share


  sazza
tack för din kommentar. jag tycker att denna var väldigt vacker...kul att läsa, man vill att den ska fortsätta../sarah
2007-05-28

  soulmate_
du är en förbannat smart tjej.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson