Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tår..

vad är en tår?

bara en saltdroppe av alla stora hav

något som kan skimra som en av tusen stjärnor på himlen

ett bevis för sorg för alla människor som lider i världen

något som kan frysas till is,
krossas i miljontals skärvor,
smälta ihop till en enda tår,
för att sedan gå om processen

en levande organism,
som reser genom ögonvrån,
rinnande ner för kinden,
till sitt slutliga mål vid hakan,
för att sedan falla ner på marken,
och bli en av hela naturen

hur många tårar fälls varje dag?

hur många tårar ska behöva fällas,
innan vi dränker oss själva?

en tår är genomskinnlig

...men inte osynlig




Fri vers av Rariel
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-20 17:51



Bookmark and Share


  Kaluha
fy fan va vackert. fick gåshud!!
2007-05-25

  Nattens barn
Shit, vad vacket och poetiskt! Får gåshud..
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel