Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad

Känslollös
Känslokall
ISKALL

Ingen får mig att reagera
Ingen får mig att vända mig om
Ingen får mig att längta

Bara du
som
jag
aldrig
tänker
träffa
mer
eller tänker jag?




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-05-20 19:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland fryser tiden till is
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen