Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är det konstigt....


Ensamma är vi

Ensamma är vi allihopa
allihopa
allihopa
ensamma är vi allihopa
allihopa
du med

du med
och jag med
du med
och jag med

ensamma är vi allihopa
allihopa
jag med

Är det för att vi längtar så
efter något som vi inte kan få
eller ens vill ha
symbios




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-05-20 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg