Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mer diktliknande text som jag tillägnar till min älskling angee. (ja, hon vill bli stavad i två e\'n)


tid kan inte döda min kärlek in i min död

tiden kommer
tiden går
tiden lämnar eviga spår

vår tid är kort
men glömm aldrig bort

så länge jag står på denna jord
så är du den vackraste i mina ord

så länge jag kommer att minnas
kommer du i mitt hjärta finnas

min värld kommer aldrig rasa samman
om du inte lämnar mig för någon annan

i mitt hjärta kommer du alltid vara
för det är du som min kärlek har besvarat


<3 angee <3




Fri vers av Rariel
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-05-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel