Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannnn!!:/

Det var den dagen hon försvann :/

Jag var skötare på bella men det var anita som hade henne på foder . och en gubbe som ägde henne!
Bella var en mkt vacker och underbar nordsvensk .
Men tyvär blev hon halt , det var då allt börja .
Ingen hade råd att ge henne behandling och det visste jag inte om ..
Hon var på bättringsväg och hon skulle bli ett stolt sto i gen ..
Men då tykte anita och gubben att hon inte skulle leva längre .
Och jag visste ingeting satt där hemma och var lyckig..
Gubben tog hem henne sen där efter hörde man *PANG* och ingen bella fans mer :\'( jag visste fortfarande inget .. så en dag när jag åkte med en kompis till stallet för hon har hade sin häst där med ..
Såå sa hon att bella inte fanns . men jag trodde henne inte. det kunnde ju inte vara sant .
Jag gick ut i hagen och leta men jag hitta inte henne , tillslut insåg jag att hon inte fanns . Jag vek mej direk och tårarna bara rann.
Jag ville bara försvinna där i från ,och hoppades på att allt var en drömm men det var det tyvär inte .:/ . det var nu ca 5-6 veckor sen , men kan fortfarnde sitta hemma och gråta av att du inte finns .. Du var mitt allt och helt jävla underbar ! .. <3 hjärtat R.I.P Älskar dej mest ! Rest in peace .!! ..




Övriga genrer av Kaxig
Läst 717 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-20 23:25



Bookmark and Share


  Fred Söderblom
hey vilken sorg!

jag är så såld på texter om hästar den här var bäst den här veckan.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kaxig
Kaxig