Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte lätt!

Lyckligare än mig kunde man inte bli, dagarna med dig var dom underbaraste dagarna i mitt liv. Det var precis som om du förstod mig på ett sätt som ingen annan gjorde .
Du var det bästa som någonsin hade hänt mig , och jag var så lycklig.
Tills dagen kom: när du skulle gå in i transporten var det precis som om du inte vill. Du kände på dig att jag var rädd och full av sorg. Hela vägen dit hade jag en klump i halsen , den riktigt sved ! . Vi hade lastat ut dig och skulle gå till hagen, det var då jag bara ville hoppa upp på dig och bara försvinna långt här ifrån . Jag släppte dig i hagen och bara kollade på när du sprang din väg. Din sista blick du gav mig var så sorlig!
Jag lämnade dig där och gick sakta tillbax med en tomm grimma, det var då jag kännde att jag inte orka håll inne mina tårar , men jag fick stå ut en stund till. När vi var färdiga satt vi oss i bilen och åkte hem med en lätt transport , jag orkade inte hålla inne mina tårar eller längre stå ut med den stora klumpen som försökte bränna sig ut ur min hals. Mina tårar börja rinna och det kom bara mer och mer, det var den värsta dagen i mitt liv. Det känndes som om lena tykte att det var hennes fel att det blev så här , men det var det värkligen inte . Hon har stöttat mig och tröstade mig på vägen hem. Utan henne skulle jag inte klara mig, hon har alltid varigt något extra för mig . Jag är glad över att jag har dig , fast jag är rätt spydig i bland men lena kom ihåg att jag ÄLSKAR DIG OTROLIGT MKT ! När vi väl var hemma kändes det som om jag bara ville gå och gömma mig och aldrig mer komma fram efter den dagen har jag vartit helt nere :\'( .
POMMEROY JAG ÄLSKAR DIG ÖVER HELA MITT HJÄRTA! <3




Fri vers av Kaxig
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaxig
Kaxig